Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані підняли чорний прапор: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані підняли чорний прапор: що це означає

На одній з найвизначніших святинь Ірану вивісили чорний прапор. Що означають такі дії Ірану.

18 жовтня 2023, 13:13 comments30950
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу потрапило фото та відео з чорним прапором, який вивісили над святинею Імама Рези в Ірані. Що це означає згідно з іранськими традиціями.

В Ірані підняли чорний прапор: що це означає

Іран підняв чорний прапор над святинею Рези. Фото з відкритих джерел

На тлі палестино-ізраїльського конфлікту та останніх подій у Секторі Гази, де через вибух загинуло понад 500 людей, в мережу потрапило фото чорного прапора над іранською святинею.

В іранській культурі чорний прапор зазвичай символізує жалобу та траур. Його використовують у суспільних подіях, таких як похорони, а також на релігійних святах та важливих релігійних подіях, щоб вшанувати пам'ять про загиблих або святих.

Інтернет-користувачі вважають, що цього разу чорний прапор Іран вивісив на знак солідарності з Палестиною, де у Секторі Гази сталась трагедія зі смертю сотень людей. В наслідок цього на вулиці Йорданії, Туреччини, Лівану, Ірану, Іраку та інших країн вийшли тисячі людей з протестами, які звинувачують Ізраїль в ударі по лікарні. Ізраїль відкидає усі звинувачення та наводить докази, що трагічний випадок стався через ХАМАС.

Слід зазначити, що в Ірану також є червоний прапор, який має інше значення. Його вивішують як символ початку війни або військових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що терористичне угруповання Хезболла, яке базується на території Лівану оголосило "день безпрецедентного гніву" для Ізраїлю. Таким чином Хезболла відреагувала на удар по лікарні в Секторі Гази.

Також "Коментарі" писали про ізраїльського посла в Південній Кореї, який вважає, що бойовики ХАМАС використовують у боях озброєння, яке могли отримати з Північної Кореї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини