Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані розповіли, хто ще готовий вступити у війну з Ізраїлем
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані розповіли, хто ще готовий вступити у війну з Ізраїлем

Більше того, міністр закордонних справ натякнув, що вступ "Хезболли" у війну може відбутися найближчим часом

14 жовтня 2023, 16:25 comments1072
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Ірану Хосейн Амірабдоллахян пригрозив Ізраїлю війною з "Хезболлою", якщо масовані удари по Газі не припиняться. Глава МЗС Ірану під час виступу в Бейруті заявив, що Ізраїль має припинити атаки на Газу, інакше "війна може поширитися на інші частини Близького Сходу, якщо "Хезболла" приєднається до битви". Як передає портал "Коментарі", про це пише The Times of Israel.

В Ірані розповіли, хто ще готовий вступити у війну з Ізраїлем

Хезболла. Фото: із відкритих джерел

Дипломат заявив, що, якщо уряд Ізраїлю не схаменеться, країна постраждає від "потужного землетрусу".

Амірабдоллахян заявив, що ліванське угруповання "Хезболла", яке підтримує Іран, прорахувало всі сценарії війни. Лідер руху Хасан Насралла ознайомив його із планами терористичної групи.

"Я знаю про сценарії, які розробила "Хезболла". Будь-який крок "Хезболли", спричинить потужний землетрус у сіоністській освіті", — заявив він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ми йдемо: Ізраїль зробив останнє попередження для мешканців Гази.

Також видання "Коментарі" повідомляло – рівно через тиждень після нового витка ізраїльсько-палестинського протистояння ситуація в зоні конфлікту залишається напруженою. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) готується розпочати масштабну наземну операцію у Секторі Газа. Бойовики ХАМАС дякують російському диктатору Володимиру Путіну, що той відкрито став на їхній бік. США намагаються запобігти розповзанню ескалації на весь Близький Схід. Україна робить свої висновки з чергового "погарячіння", наголошуючи, що тут явно є російський слід. Спеціально для видання "Коментарі" експерти поділилися ключовими висновками та прогнозами щодо загострення на Близькому Сході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини