Головна Новини Світ Близький Схід В Ізраїлі розповіли, чого чекати після завершення перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ізраїлі розповіли, чого чекати після завершення перемир'я

Міністр оборони Ізраїлю вважає, що перемир'я буде коротким, після нього ще щонайменше 2 місяці боїв

24 листопада 2023, 08:00
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галлант заявив, що інтенсивні бойові дії на Близькому Сході триватимуть щонайменше два місяці після тимчасового перемир'я, яке незабаром закінчиться. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Haaretz".

В Ізраїлі розповіли, чого чекати після завершення перемир'я

Йоав Галлант. Фото: із відкритих джерел

"Це буде короткий перепочинок, після якого інтенсивні бої продовжаться. Очікується ще не менше двох місяців боїв", — зазначив Йоав Галлант.

Міністр також наголосив, що продовжувати бої необхідно для звільнення всіх заручників. Він висловив думку, що бойовики ХАМАС не відпустять їх усіх без тиску та розуміння, що у них немає іншого виходу із ситуації.

Зазначимо, раніше в Міністерстві закордонних справ Катару розповіли, що тимчасове перемир'я між Ізраїлем і ХАМАСом почало діяти в п'ятницю о 7-й ранку, згідно з домовленостями першу групу з 13 ізраїльських заручників буде звільнено о 16:00.

Читайте також на порталі "Коментарі" — невдовзі на Близькому Сході розпочнеться жорсткіша фаза війни: ЗМІ дізналися подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – триває другий місяць ескалації на Близькому Сході. Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) у відповідь на терористичну атаку ХАМАС веде обстріли та наземну операцію в секторі Газа, який оточила з трьох сторін. Президент Туреччини Реджеп Ердоган сипле погрозами на адресу Ізраїлю, називаючи його терористичною державою через атаки на лікарні та школи в Газі. У свою чергу, ЦАХАЛ наводить доказ, що міністерства та лікарні в анклаві перетворилися на військові склади та скупчення бойовиків. Експерти розповіли виданню "Коментарі", що зараз відбувається в ізраїльсько-хамаському конфлікті та навколо нього, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини