Головна Новини Світ Близький Схід В ООН зробили тривожну заяву: "не вистачає мішків для трупів"
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООН зробили тривожну заяву: "не вистачає мішків для трупів"

Відділ ООН, який опікується допомогою палестинським біженцям на Близькому Сході заявив про катастрофічну ситуацію у Секторі Гази.

16 жовтня 2023, 11:10 comments1303
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Агенція ООН з надання допомоги палестинським біженцям (UNRWA) оприлюднила останній звіт по ситуації в Секторі Гази. У ньому сказано, що палестинська територія перебуває на межі колапсу, а в Секторі Гази "не вистачає мішків для трупів".

В ООН зробили тривожну заяву: "не вистачає мішків для трупів"

В ООН зробили тривожну заяву щодо ситуації в Секторі Гази. Фото з відкритих джерел

В ООН повідомили, що через відсутність електроенергії на території Сектору Гази може утворитись катастрофічна ситуація через відсутність життєво важливих послуг, зокрема це стосується охорони здоров’я, доступу до чистої води, санітарії та продовольчої безпеки.

Агенція ООН з надання допомоги палестинським біженцям вказує на велику кількість вбитих у Секторі Гази.

"Кількість убитих зростає. У Газі не вистачає мішків для трупів", — йдеться у звіті UNRWA.

Крім того, організація вказує про 14 співробітників ООН, які були вбиті, а також додає, що зафіксовано 23 обстріли об’єктів UNRWA з боку Ізраїлю.

В UNRWA зазначають, що понад один мільйон людей з Гази були переміщені, що відповідає майже половині населення цього міста. Крім того, організація забезпечила притулок для понад 400 тис. осіб, однак це перевищує спроможності агенції ООН і скоро призведе до закінчення їжі та води у притулках.

Нагадаємо, що палестинські бойовики ХАМАС атакували Ізраїль, де вбили понад тисячу людей. Ізраїль ліквідував бойовиків та атакував Сектор Гази, який наразі знаходиться під облогою. На Палестинську територію не потрапляє вода, електроенергія та паливо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ізраїльські військові атакували міжнародний аеропорт іншої країни.

Також "Коментарі" писали, що союзник Росії зробив критичне попередження для Ізраїлю. Міністр закордонних справ Ірану Хосейн Амір-Абдоллахіан вказав на "червоні лінії" при перетині, яких Тегеран буде активно реагувати на дії ізраїльської армії у Секторі Гази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 жовтня 2023, 10:21

Юдейський нацизм головорізів. Вони своїми сторічними "стражданнями" прикривають свої військові злочини. Їм розікраденої України мало вони і у Газі мародерством і вбивствами займаються. Це зло засуджене їхнім творцем.


Новини