Головна Новини Світ Близький Схід Ізраїль завдав атаки по сусідній країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль завдав атаки по сусідній країні

Ізраїльські військові атакували міжнародний аеропорт іншої країни.

15 жовтня 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Сирійське проурядове видання Al-Watan заявило, що ізраїльські військові завдали удару по міжнародному аеропорту міста Алеппо. Таким чином аеропорт наразі не функціоную. 

Ізраїль завдав атаки по сусідній країні

Ізраїль атакував Сирію. де пошкодив аеропорт в Алеппо. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією Al-Watan удар завданий по злітно-посадковим смугам, і таким чином, аеропорт не може здійснювати свою діяльність. Це сталось після того, як аеропорт в Алеппо відновився після попередньої атаки від Ізраїля та пропрацював кілька годин.

Як повідомляє ізраїльське видання Times of Israel удар по аеропорту в Алеппо стався після того, як дві ракети з Сирії були випущені по території Ізраїлю. Таким чином ізраїльські війська відповіли на агресію з боку сирійських військових.

Нагадаємо, що 7 жовтня Ізраїль атакували бойовики з угрупування ХАМАС на півдні країни та на деякий час захопили прикордонні населенні пункти поблизу сектору Гази. Ізраїльська армія атакувала бойовиків, зачистила територію та готується до ймовірної військової операції у секторі Гази. Тим часом різні військові угрупування атакували Ізраїль на півночі країни, зокрема це стосується бойовиків з Хезболли, які розміщені в Лівані, а також військових груп на території Сирії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай критично реагує на дії Ізраїлю. У своїй жорсткій заяві КНР вважають, що ізраїльська армія виходить за межі самооборони через дії у секторі Гази. Саме цей регіон Ізраїль взяв у блокаду та припинив постачання їжі, води, палива та електроенергії.

Також "Коментарі" писали про союзника Росії, який зробив критичне попередження для Ізраїлю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини