Головна Новини Світ Близький Схід Військова база США в Іраку була обстріляна ракетами: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

Військова база США в Іраку була обстріляна ракетами: є постраждалі

Близько чотирнадцяти ракет потрапило як в саму базу, так і в її периметр

8 липня 2021, 11:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військову базу Сполучених Штатів Америки в Іраку обстріляли ракетами. Про це повідомляє видання CNBC.

Військова база США в Іраку була обстріляна ракетами: є постраждалі

В Іраку обстріляли військових США. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, близько чотирнадцяти ракет потрапило в іракську авіабазу Ейн аль-Асад, на якій знаходилися американські військові. Прессекретар   коаліції полковник армії США Уейн Маротта повідомив про те, що в результаті ракетної атаки постраждали двоє військовослужбовців. Вони отримали легкі поранення. Відомо, що ракети влучили як в саму базу, так і в її периметр.

На цей момент жодна організація не взяла на себе відповідальність за напад на базу США. За словами місцевих джерел, ракетну установку, з якої проводився обстріл вдалося виявити на території сільськогосподарських угідь недалеко від авіабази.

Для довідки: Ракетні удари, в яких представники США звинувачують підтримувані Іраном групи силовиків, регулярно наносяться по базах, де розміщуються війська США, і посольству в Багдаді.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, військова база США в аеропорту Ербіль, що на півночі Іраку була обстріляна ракетами. В результаті обстрілу ракета приземлилася в околицях бази.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що російські моряки ледь не влаштували масштабний міжнародний інцидент в акваторії Чорного моря. У центрі подій опинився есмінець Британії Defender, який дуже близько підійшов до мису Фіолент. Службовці Чорноморського флоту РФ попередили англійців про "порушення кордонів Росії", а потім відкрили попереджувальний вогонь. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини