Головна Новини Світ Близький Схід Яка країна має найвищий рівень вакцинації від COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка країна має найвищий рівень вакцинації від COVID-19

Попри високий рівень вакцинації, кількість нових випадків захворювань у країні не зменшується

5 липня 2021, 11:00
Поділіться публікацією:

Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) вийшли на перше місце у світі за темпами вакцинації населення від COVID-19. Про це повідомляє інформаційне агентство Bloomberg.

Яка країна має найвищий рівень вакцинації від COVID-19

Вакцинація - фото з відкритих джерел

За даними журналістів, в ОАЕ було введено 15,5 млн доз противірусної вакцини. Цієї кількості достатньо для вакцинації 72,1% 10-мільйонного населення країни. На другому місці знаходяться Сейшельські острови. Тут вакциновано 71,7% населення.

Проте число випадків захворювання COVID-19 в ОАЕ і раніше залишається підвищеним. Журналісти зазначають, що США, Саудівська Аравія і Великобританія нещодавно включили ОАЕ у свій список країн, поїздки в які не рекомендовані через зростання числа випадків зараження COVID-19.

Також повідомляється, що 4 липня в ОАЕ схвалили для використання вакцину Moderna. Крім того, в країні доступні вакцини компаній Pfizer і AstraZeneca. Але, попри великий вибір ліків, програма вакцинації в країні спирається на Sinopharm, яка виробляється на місцевому рівні.

Нагадаємо, влада столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі пропонують туристам пройти безкоштовну вакцинацію проти COVID-19. Повідомляється, що туристи з візами, виданими Абу-Дабі, і власники паспортів, які мають право на туристичну візу, при прибутті в ОАЕ з Абу-Дабі можуть забронювати безкоштовні вакцини.

На відміну від Абу-Дабі, московська влада зобов'язали почати обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для працівників сфери послуг до 15 серпня. Крім того, в департаменті охорони здоров'я міста повідомили, що відтепер у лікарнях столиці надаватимуть планову допомогу тільки вакцинованим особам. Такі ж обмеження поширяться і на частину московських ресторанів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

6892

5 липня 2021, 10:40

hojl;['

6892

5 липня 2021, 10:40

hkh;l


Новини