Головна Новини Світ Близький Схід Яка країна збирається безкоштовно вакцинувати іноземних туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка країна збирається безкоштовно вакцинувати іноземних туристів

Попри безкоштовну вакцинацію для туристів влада не знімає обмеження на в'їзд

22 червня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Влада столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі пропонує туристам пройти безкоштовну вакцинацію проти COVID-19. Про це повідомляє агентство Reuters.

Яка країна збирається безкоштовно вакцинувати іноземних туристів

Безкоштовна вакцинація в ОАЕ - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, туристи з візами, виданими Абу-Дабі, і власники паспортів, які мають право на туристичну візу, при прибутті в ОАЕ з Абу-Дабі можуть забронювати безкоштовні вакцини.

Також власники документів про право на проживання або в'їзних віз, термін дії яких закінчився, мають право на проходження безкоштовного щеплення.

Але незважаючи на такі благородні заходи щодо туристів, за останній місяць число заражень в ОАЕ зросло, і в Абу-Дабі все ще існують обмеження на в'їзд, включаючи домашній карантин і ПЛР-тестування з інтервалом після прибуття. Люди, які їдуть з інших регіонів країни, також проходять тестування.

В міністерстві охорони здоров'я ОАЕ заявили, що в червні 2021 року майже 85% населення отримали принаймні одну дозу вакцини.

На відміну від Абу-Дабі, московська влада зобов'язала почати обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для працівників сфери послуг до 15 серпня. Окрім цього в Департаменті охорони Здоров'я міста повідомили, що віднині в лікарнях столиці будуть надавати планову допомогу лише вакцинованим особам. Такі ж обмеження поширяться й на частину московських ресторанів.

Додамо, що влада Індонезії почала роздавати курчат для стимуляції жителів сільських районів країни вакцинуватися від COVID-19. Курчат роздають людям від 45 років і старше після того, як вони зроблять щеплення. Повідомляється, що після запуску цієї програми кількість охочих вакцинуватися зросла в 10 разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини