Головна Новини Світ Близький Схід Юний футболіст з Афганістану загинув, намагаючись втекти з Кабулу на шасі літака (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Юний футболіст з Афганістану загинув, намагаючись втекти з Кабулу на шасі літака (ФОТО)

Закі Анварі був одним з людей, які залізли у відсік для шасі, щоб покинути Афганістан

19 серпня 2021, 15:48
Поділіться публікацією:

Молодий футбольний гравець хотів будь-яким способом покинути батьківщину, владу в якій захопили таліби. При спробі залишити країну на шасі військового літака, він загинув. Про це написав журналіст Бабак Тагвай  на своїй сторінці в Twitter.

Юний футболіст з Афганістану загинув, намагаючись втекти з Кабулу на шасі літака (ФОТО)

Закі Анварі намагався втекти з Афганістану (фото instagram.com/m.zaki.anwari)

Очевидно під час загальної паніки футболіст прийняв таке незвичне рішення – забратись у відсік для шасі американського військового повітряного лайнера. Рештки його тіла були знайдені там же. Молодого афганця  нещодавно таки опізнали.

Юний футболіст з Афганістану загинув, намагаючись втекти з Кабулу на шасі літака (ФОТО) - фото 2

 Бабак Тагвай , використовуючи дані, які отримав  від екіпажу літака C-17a, проінформував тут же, що тіла афганців, які загинули, заблокували двері колісного відсіку. Тому повітряне судно зробило непередбачену посадку в Катарі.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що  в Афганістані таліби відкрили вогонь по мітингувальниках. Як стало відомо, інцидент стався в місті Джелалабад, що в провінції Нангархар. Повідомляється, що місцеві жителі вийшли на вулиці для того, щоб провести мітинг на підтримку національного прапора Афганістану. Вони вимагали, щоб на офісах встановили прапори Афганістану замість прапорів "Талібану". Таліби відкрили вогонь по учасниках акції. Було побито кількох журналістів. За інформацією ЗМІ, в результаті події є поранені та загиблі. У мережі з'явилися відео з місця подій. 

Раніше ми повідомляли про те, що залишки жителя Афганістану, що за всяку ціну хотів залишити Кабул, владу в якому захопили таліби, знайшли в шасі американського військово-повітряного лайнера. Афганський громадянин думав, що прив'язавши себе до шасі С-17, зможе залишити охоплене війною місто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини