Головна Новини Світ Близький Схід ЗМІ дізналися, чи погодився Ізраїль на перемир'я
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, чи погодився Ізраїль на перемир'я

За інформацією CNN, Ізраїль відмовився припиняти вогонь по Газі на тлі переговорів про звільнення заручників

23 жовтня 2023, 07:10
Поділіться публікацією:

В Ізраїлі навіть не розглядають варіант про те, щоб припинити вогонь по сектору Газа та погодитись на перемир'я, щоб виконати умову ХАМАС для звільнення частини заручників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "CNN".

ЗМІ дізналися, чи погодився Ізраїль на перемир'я

Загострення на Близькому Сході. Фото: із відкритих джерел

ЗМІ, посилаючись на високопоставленого ізраїльського чиновника, повідомляє, що в Газі "не буде припинення вогню" на тлі зусиль США і Катару звільнити понад 200 заручників, які утримуються там ХАМАС.

Чиновник також розповів, що не знав про заклики США відкласти наземну операцію в Газі та заявив, що Ізраїль та США хочуть звільнити всіх заручників "найшвидше".

"Але не можна дозволити гуманітарним зусиллям вплинути на місію з ліквідації ХАМАСу", — додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває вже третій тиждень ескалації на Близькому Сході. Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) після потужних ракетно-бомбових ударів по Сектору Газа, який контролює ХАМАС, який скоїв терористичну атаку 7 жовтня, що призвела до численних жертв і захоплення сотень заручників, поки не наважився на наземну операцію. А влада США, яка однозначно підтримує Ізраїль, вкотре дає зрозуміти, що напади бойовиків ХАМАС пов'язані з прагненням зірвати потенційну нормалізацію відносин між Ізраїлем та Саудівською Аравією. Що можна сказати про близькосхідне загострення зараз? Які прогнози, як можуть діяти сторони конфлікту і ті, хто за ними стоїть, як це може вплинути на російсько-українську війну? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – від Ізраїлю вимагають відкласти наземну операцію у секторі Газа: хто чинить тиск.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини