Головна Новини Світ Північна Америка Канада затвердила вакцину Pfizer і починає масову вакцинацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Канада затвердила вакцину Pfizer і починає масову вакцинацію

Масова вакцинація розпочнеться протягом декількох днів

9 грудня 2020, 19:10
Поділіться публікацією:

У середу, 9 грудня, Канада оголосила, що схвалила вакцину альянсу Pfizer / BioNTech, ставши третьою країною після Великобританії і Бахрейну, яка дала зелене світло. Про це пише Le Figaro.

Канада затвердила вакцину Pfizer і починає масову вакцинацію

Вакцина против коронавируса Pfizer

"Канадці можуть бути впевнені, що процес перевірки був ретельним і що у нас є ефективні системи контролю", — йдеться в заяві Міністерства охорони здоров'я.

Уряд прем'єр-міністра Джастіна Трюдо оголосив в понеділок, що вакцинація канадців може початися протягом декількох днів після затвердження Міністерством охорони здоров'я.

Нагадаємо, Ангела Меркель в середу, 9 грудня, закликала ввести нові обмеження до середини січня по всій Німеччині, де існуючих заходів виявилося недостатньо.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що регуляційні органи Великобританії випустили попередження про те, що люди, у яких в анамнезі є серйозні алергічні реакції, не отримуватимуть вакцину Pfizer / BioNTech. Двоє співробітників NHS, яким зробили укол, отримали алергічні реакції. Компанія повідомила "усі сторони", які беруть участь у вакцинації.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини