Головна Новини Світ Північна Америка На кордоні Мексики та США вбито людину: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні Мексики та США вбито людину: що відомо

Про стрілянину повідомили в місцевому консульстві Мексики

23 лютого 2022, 19:40
Поділіться публікацією:

На кордоні Мексики та Сполучних штатів було застрелено особу, ймовірно, мігранта. Повідомляється, що вистрелив в чоловіка службовець федерального прикордонного патруля. Інцидент трапився в суботу, близько 22:00 в населеному пункті, що розташований на північ від Дугласа в південному Нью-Мехіко. Про це пише The Guardian.

На кордоні Мексики та США вбито людину: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Особа жертви та країна походження поки не розголошуються. Однак в ЗМІ припускають, що загинув мігрант, який перетинав кордон США та Мексики з Арізоною. Тіло загиблого дослідили в бюро судово-медичної експертизи округу Піма. Там зробили розтин, причиною смерті були саме вогнепальні поранення.

Попередньо відомо, що чоловік, який імовірно був нелегальним іммігрантом. За словами, шерифа, він був смертельно поранений агентом прикордонної служби, який ніс службу. Правоохоронці провели допити людей, які йшли разом з убитим.

Про стрілянину повідомили в місцевому консульстві Мексики. Митна та прикордонна служба США співпрацює з офісом шерифа округу Кочіз, ведеться розслідування.

Як повідомляв портал "Коментарі", в п'ятизірковому готелі Xcaret Mexico в Плайя-дель-Кармен відбулася стрілянина. В результаті перестрілки було поранено троє іноземців, громадян Канади. З них двоє померли від вогнепальних поранень в лікарні.

Також ми писали, у мексиканському штаті Сакатекас 6 січня посеред площі у центрі міста виявили позашляховик Mazda, де лежали тіла 10 людей. На місце прибули правоохоронці та криміналісти. Повідомляється, що автівка була припаркована неподалік офісу губернатора штату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини