Головна Новини Світ Польща Дуда розповів, що зможе зупинити новий російський наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда розповів, що зможе зупинити новий російський наступ

Дуда сподівається, що значні постачання боєприпасів Україні зірвуть спроби наступу РФ

15 березня 2024, 11:55
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда висловив сподівання, що постачання боєприпасів Україні допоможуть зупинити новий російський наступ. Як передає портал "Коментарі", про це польський лідер повідомив на переговорах із генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, повідомляє офіційний сайт президента Польщі.

Дуда розповів, що зможе зупинити новий російський наступ

Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Анджей Дуда зазначив, що під час візиту до США він намагався переконати американців посилити підтримку Києва.

"Коли захисники України отримають найсучаснішу техніку НАТО для захисту своєї батьківщини, вони зможуть жорстко протистояти російському тиску", — сказав Дуда.

Польський лідер зазначив, що Силам оборони насамперед потрібні боєприпаси.

"Ми сподіваємося, що великі поставки боєприпасів, які будуть відправлені в Україну найближчим часом, допоможуть підготувати оборону до можливих подальших спроб росіян розпочати наступ", — заявив польський президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав союзників збільшити обсяги постачання боєприпасів для українських Збройних сил, щоб допомогти їй утримати лінію фронту.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Адміністрація президента США Джо Байдена оголосила про новий пакет військової допомоги на 300 мільйонів доларів за рахунок коштів, які були зекономлені в ході виконання попередніх контрактів Пентагону. Але цих коштів катастрофічно мало, а законопроект про виділення десятків мільярдів застряг у Палаті представників, речник якої Майк Джонсон продовжує гальмувати процес. Як ситуація може розвиватись далі? Які є варіанти? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини