Головна Новини Світ Польща Дуда зробив різку заяву про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда зробив різку заяву про допомогу Україні

За словами польського президента, якщо російську агресію не зупинять зараз, "за це доведеться заплатити дуже високу ціну"

11 серпня 2023, 14:32 comments4066
Поділіться публікацією:

Американські політики, які сьогодні не підтримують надання допомоги Україні, мають кардинально переглянути свою позицію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент Польщі Анджей Дуда.

Дуда зробив різку заяву про допомогу Україні

Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Польський президент відповів на запитання оглядача The Washington Post Марка Тіссена про те, що може змусити деяких американських політиків змінити свою позицію.

"Зараз російський імперіалізм можна зупинити дешево [для західного світу], тому що американські солдати не гинуть. Але якщо ми не зупинимо російську агресію зараз, за це доведеться заплатити дуже високу ціну", — сказав Анджей Дуда.

Нагадаємо, президент США Джо Байден запросив у Конгресу додаткове фінансування у розмірі щонайменше 25 мільярдів доларів. Ці кошти, зокрема, планується спрямувати на допомогу Україні.                                                                                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава канцелярії президента Польщі Павло Шрот заявив, що до тих моментів, які викликають різні думки та погляди між Варшавою та Києвом, треба підходити спокійно, не даючи волю емоціям. А також працювати у напрямку вирішення спорів, для покращення відносин між країнами. Конфлікт між Польщею та Україною вже у минулому, вважає чиновник.

Також видання "Коментарі" повідомляло – парламентські вибори в Польщі та "карта України" : як двом країнам вичерпати конфлікт. Експерти детально проаналізували ситуацію, що склалася в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 серпня 2023, 14:18

Істеричка. Він Путіна за всемогутнього бога тримає? Українці для нього і маразма Байден витратний матеріал.


Новини