Головна Новини Світ Польща Коли РФ нападе на країни НАТО: Польща озвучила шокуючий прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли РФ нападе на країни НАТО: Польща озвучила шокуючий прогноз

Російська армія може напасти на країни НАТО вже у 2026 році

19 березня 2024, 22:32
Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що найближчим часом Росія може відновити свій військовий потенціал, щоби вже у 2026 році напасти на країни НАТО.

Коли РФ нападе на країни НАТО: Польща озвучила шокуючий прогноз

Дуда сказав, коли Росія спробує вторгнутися у НАТО. Фото з відкритих джерел

"Росія може незабаром мати такий військовий потенціал, що буде в змозі напасти на НАТО вже у 2026-27 роках", — сказав Анджей Дуда.

Озвучуючи свій прогноз, польський президент послався на доповідь німецьких експертів.

Анджей Дуда наголосив, що на тлі ймовірної агресії РФ країни НАТО повинні якнайшвидше збільшити витрати свої армії та оборонні замовлення.

Президент Польщі вважає, що через загрозу з боку Росії НАТО має збільшити необхідний поріг витрат країн на оборону з 2% до 3% ВВП. Він додав, що європейські країни вже зараз повинні накопичувати боєприпаси та виготовляти більше озброєння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з аналізом даних Пенсійного фонду і Фонду соціального страхування РФ, між 2022 і 2023 роками відбулося рекордне зростання кількості російських чоловіків у віці 31-59 років з інвалідністю. У 2022 році в РФ офіційно налічувалося 1,67 млн чоловіків з інвалідністю, однак вже у 2023 році це число зросло на 507 тис. осіб або на 30%.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Кремлю потрібна президентська виборча кампанія з переобрання Володимира Путіна, щоби легітимізувати війну РФ проти України, переконаний політтехнолог Олег Постернак. "Президентська кампанія в Росії — це не про легітимність Путіна. Це про легітимність війни. Йому потрібен особистий результат для його маніпулятивної інтерпретації як результату підтримки війни", — наголосив політтехнолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини