Головна Новини Світ Польща Польща повідомила чи буде продовжувати вводити санкції проти Росії зважаючи на економічну кризу
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща повідомила чи буде продовжувати вводити санкції проти Росії зважаючи на економічну кризу

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький висловився про те, чи необхідно продовжувати чинити санкційний тиск на Росію, адже в Європі відбувається економічна криза

21 листопада 2022, 13:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну Європейський Союз засудив злочинні дії Володимира Путіна та ввів санкції проти РФ. Такі дії призвели до енергетичної кризи в Європі, що викликало думку про можливе послаблення санкцій для Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Polskie Radio 24.

Польща повідомила чи буде продовжувати вводити санкції проти Росії зважаючи на економічну кризу

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Фото: з відкритих джерел

Під час інтерв’ю на польському радіо Polskie Radio 24 прем’єр-міністр Матеуш Моравецький розповів про санкції, війну в Україні та ракетні вибухи на території Польщі. Польський політик вважає, що світ готовий допомагати Україні ще більше у боротьбі з Росією.

"Українці повинні знати, що їх підтримує вся Європа, що ми, вільний світ, готові жертвувати ще більше, щоб його захистити, тому що Україна бореться за нашу свободу і наше процвітання", — говорить Матеуш Моравецький.

Прем’єр-міністр під час розмови повідомив про справжні причини енергетичної кризи в Європі та зокрема у Польщі.

"Санкції проти Росії ефективні, ми маємо продовжувати їх застосовувати, попри те, що вони впливають на нашу економіку. Ми повинні зайняти спільну позицію в цьому питанні, в тому числі і про справжні причини економічної кризи", — повідомляє польський політичний діяч.

Моравецький також наголосив на конфіскації російських активів, які потім можна передати для відновлення України. Також, прем’єр-міністр прокоментував ситуацію з інцидентом поблизу українського кордону. Матеуш Моравецький заявляє, що в смерті жителів Польщі винна Росія.

Раніше портал "Коментарі" писав про вислови Матеуша Моравецького стосовно вибухів у Польщі. Політик вважає, що за цим могла стояти Росія, яка таким чином намагається вчинити провокації.

Також "Коментарі" писали про реакцію президента Польщі стосовно інциденту з українською ракетою, яка вбила двох поляків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини