Головна Новини Світ Польща Посол РФ виїхав з Польщі: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол РФ виїхав з Польщі: яка причина

Раніше посол РФ проігнорував виклик до МЗС Польщі

28 березня 2024, 00:11
Поділіться публікацією:

Посол Росії у Польщі Сергій Андрєєв 27 березня покинув територію країни, повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

Посол РФ виїхав з Польщі: яка причина

Російський посол виїхав з Польщі. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що Сергій Андрєєв покинув територію Польщі на дев'ять днів.

Російський посол виїхав після того, як проігнорував виклик до МЗС для пояснень щодо інциденту про проліт російської ракети над польською територією 24 березня.

Радослав Сікорський повідомив, що російського дипломата не вислали з Польщі. При цьому Сергій Андрєєв не просив відправити його у відставку.

Як відомо, посол РФ у Варшаві Сергій Андрєєв повідомив, що він відмовився прибути до МЗС Польщі, щоб дати пояснення щодо російської ракети. За його словами, він відмовився від візиту, оскільки немає доказів, що йдеться про російську ракету.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна на початку цього року думка, що війна в Україні зайшла у глухий кут після провалу літнього контрнаступу ЗСУ, може виявитися надто оптимістичною, пише видання The Economist. Видання зазначає, що існує тривожна ймовірність того, що новий потужний натиск РФ в найближчі кілька місяців може пробити оборону ЗСУ, завдяки чому російська армія може проникнути вглиб української території.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес. Генерал США відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини