Головна Новини Світ Польща У Польщі анонсували відповідь за російську ракету на своїй території
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі анонсували відповідь за російську ракету на своїй території

Вищі представництва уряду Польщі узгоджують рішення щодо російської ракети, яка увійшла в повітряний простір країни.

26 березня 2024, 13:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польща розкритикувала дії посла РФ Сергія Андрєєва, який проігнорував виклик до польського МЗС, щоб пояснити ситуацію з російською ракетою, що перебувала у повітряному просторі країни. Тепер у Міністерстві оборони Польщі анонсували відповідь на дії Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Polsat News.

У Польщі анонсували відповідь за російську ракету на своїй території

Міністр оборони Польщі Владислав Косиняк-Камиш. Фото з відкритих джерел

Після масованого обстрілу України одна російська ракета увійшла в повітряний простір Польщі, де перебувала 39 секунд. Як наслідок Польща викликала російського посла Сергія Андрєєва, який заявив, що доказів перебування російської ракети у на польській території немає.

"Це прояв зневаги, і ми не можемо залишатися байдужими до цього. Ми не вперше маємо справу з порушеннями як закону, так і міжнародних стандартів", — заявив міністр оборони Польщі Владислав Косиняк-Камиш.

Міністр оборони розповів, що відомства Польщі обговорюють рішення щодо російської ракети та невдовзі про нього повідомлять.

"Ми постійно контактуємо з міністром закордонних справ, прем’єр-міністром, президентом і Бюро національної безпеки. Це мають бути узгоджені рішення, тому що це відповідь усієї польської держави", — наголосив Косиняк-Камиш.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Польщі пояснили, чому російська ракета залетіла на їх територію. За однією з двох версій це умисний вчинок Росії, яка очікувала створити "специфічні ефекти" від цієї ситуації.

Також "Коментарі" писали про нове дослідження, яке показує зміну у ставленні поляків щодо можливості відправити армію Польщі на війну в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

26 березня 2024, 13:56

Чергова стаття ні про що


Новини