Головна Новини Світ Решта світу Чому в Новій Зеландії оголосили війну їжакам
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в Новій Зеландії оголосили війну їжакам

Влада Нової Зеландії всіма способами бореться з численною популяцією їжаків

11 травня 2021, 07:44 comments1358
Поділіться публікацією:

Влада Нової Зеландії почала боротися зі, здавалося б нешкідливими та милими тваринами, — їжаками. Їх в країну завезли британські колонізатори багато років тому. Відповідно весь час популяція тварин зростала, оскільки в країні немає великої кількості хижих тварин. Про це розповідає ви дання New York Post.

Чому в Новій Зеландії оголосили війну їжакам

Нова Зеландія оголошує війну їжакам - в чому причина. Фото: pikabu.ru

Тепер їжаки масово винищують флору і фауну Нової Зеландії. Місцеві експерти підрахували, що один маленький їжачок здатен з'їсти до 60 рідкісних цвіркунів-уета.

"Наплювавши на харчовий ланцюжок, вони блаженно блукають по лісах і садах, з'їдаючи неймовірну кількість місцевих істот", — обурюються експерти.

Наразі влада вирішила виправити цю проблему. Їжаків виловлюють, отруюють, полюють на них. Проте такі дії не подобаються місцевому населенню, оскільки їжаки виглядають не шкідливо, а їхнє винищення — жорстоко.

Частина вчених знайшли альтернативний варіант та запропонували відловити їжаків і відправити назад до Великобританії, де за їх права борються активісти. Проте нараз влада не прокоментувала цю пропозицію.

Нагадаємо, що раніше два леви в сафарі-парку Етава у північному індійському штаті Уттар-Прадеш дали позитивний результат на COVID-19. Зразки були відправлені на випробування після того, як в обох левів виявили високу температуру. Влада штату відзначає, що тварини під час хвороби перебували в стабільному стані та за їх здоров'ям регулярно стежать. Детальніше про стан тварин читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що в Індії десятки тіл вимито на берег річки Ганг. В чому причин, дізнавайтеся тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини