Головна Новини Світ Решта світу Данія посилила і продовжила карантин через "нову фазу епідемії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Данія посилила і продовжила карантин через "нову фазу епідемії"

Ресторани, музеї, кінотеатри та інші культурні установи будуть закриті з 9 грудня, а учнів в школах і університетах відправлять додому

7 грудня 2020, 14:50
Поділіться публікацією:

Данія введе додаткові карантинні обмеження в деяких частинах країни, щоб стримати поширення коронавірусної інфекції, оголосив уряд в понеділок. Чинні обмеження в країні також будуть продовжені до березня. Про це пише Reuters.

Данія посилила і продовжила карантин через "нову фазу епідемії"

Министр здравоохранения Дании Магнус Хойнике

Ресторани, музеї, кінотеатри та інші культурні установи будуть закриті з 9 грудня в 38 з 98 муніципалітетах, включаючи Копенгаген, а учнів у школах і університетах відправлять додому.

"Ми входимо в нову фазу епідемії, коли ми спостерігаємо експоненціальне зростання кривих інфікування", — заявив на прес-конференції міністр охорони здоров'я Магнус Хойниках.

За останні 24 години було зареєстровано 2026 нових випадків зараження і зроблено більш ніж 78 000 тестів. 328 людей госпіталізовано. Міністр сказав, що кількість госпіталізацій, ймовірно, зросте до 400 в найближчий тиждень.

Нові обмеження будуть діяти до 3 січня. 

Нагадаємо, глава адміністрації канцлера Ангели Меркель очікує, що вакцинація від коронавірусу в Німеччині почнеться "в найперші дні" нового року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Китай почав вакцинацію в Індонезії, не закінчивши випробування вакцини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини