Головна Новини Світ Решта світу На пляжі ігуана напала на дівчину, яка займалася йогою: відео стало вірусним в Мережі
commentss НОВИНИ Всі новини

На пляжі ігуана напала на дівчину, яка займалася йогою: відео стало вірусним в Мережі

Відео набрало більше 3,5 млн переглядів

23 серпня 2021, 21:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








На пляжі ігуана напала на дівчину, яка займалася йогою: відео стало вірусним в Мережі

Ігуана вкусила дівчину, яка займалася йогою. Фото з відкритих джерел

Вчителя медитації і фахівця з психічного здоров'я під час занять йогою раптово вкусила за палець ігуана. Відео дівчина опублікувала в соціальній мережі Twitter і воно набрало понад 3,5 млн переглядів. Про це пише видання The Indian Express.

Інструктор займалася йогою на карибському пляжі, як раптом ззаду до неї наблизилася ігуана і вкусила за вказівний палець. Тренування дівчата в той момент знімала на відео її подруга. Момент з укусом також потрапив в ролик. У відповідь на те, що сталося постраждала почала кричати, а потім кинула в тварину жменю піску. Після цього ігуана віддалилася.

Дівчина зазначила, що на цьому пляжі ігуани є всюди. Люди спеціально приходять їх туди годувати. Однак вона не думала, що ці тварини здатні напасти без причини на людину.

Далі подруга тренера зняла продовження цієї історії на відео. У ролику видно, що після того, що сталося дівчину ззаду буквально оточили ще кілька ігуан.

До слова, фахівці стверджують, що зазвичай ігуани уникають будь-яких контактів з людьми. Однак в разі нападу потерпілому слід ретельно промити рану, оскільки в слині рослинноядної ящірки можуть бути бактерії сальмонели.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, поки той справляв нужду в океані. На пляжі висіли оголошення про заборону купання, але чоловік проігнорував їх. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Австралії крокодил напав на двох чоловіків. Рептилію шукали за допомогою дронів. Детальніше читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини