Головна Новини Світ Решта світу Нехай живе Україна: Відомі грузини записали відео на підтримку українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Нехай живе Україна: Відомі грузини записали відео на підтримку українців

Представники Грузії закликали інші держави, які мають сили, бажання та можливості, зупинити країну-агресора

17 лютого 2022, 09:27 comments1049
Поділіться публікацією:

На тлі агресії Російської Федерації, що посилюється, і повідомлень про її ймовірне вторгнення на територію України найближчим часом, відомі грузини записали відеоролик на підтримку нашої держави. Відповідне відео на сторінці у Facebook розмістив грузинський телеканал Formula.

Нехай живе Україна: Відомі грузини записали відео на підтримку українців

Відомі грузини записали відео на підтримку українців - фото з відкритих джерел

Так, знамениті особи Грузії висловили своє занепокоєння агресією Росії щодо України, зокрема ситуації біля українських кордонів. У відеозверненні до українців взяли участь артист Буба Кікабідзе, співачка Ніно Катамадзе, кулінар Міша Авсаджанішвілі, баскетболіст Георгій Цинцадзе, режисер Кеті Мачаваріані, засновник телекомпанії Formula Міша Мшвілдадзе, телережисер Міхеїл Гонгадзе та інші. Окрім того, знаменитості звернулися до громадян України українською мовою.

Окрім іншого, грузини зазначили, що зараз навколо нашої країни, як ніколи, мобілізовано весь світ, а також закликали інші держави, які мають сили, бажання та можливості зупинити країну-агресора.

"Шановні українці! Брати та сестри! Ми з тривогою спостерігаємо за агресією путінської Росії проти гордої та незалежної України. Ми знаємо, що узурпатору, який захопив багатство та владу, потрібне чергове кровопролиття у сусідній державі, щоб відвернути увагу від внутрішніх проблем... Ми віримо, що в цей історичний момент український народ буде твердий, єдиний і безстрашний. Ваша перемога – наша перемога. Ваша свобода – наша свобода".

До звернення також доєднався четвертий грузинський президент Георгій Маргвелашвілі, який запевнив, що населення Грузії завжди надавало підтримку нашій країні та українському народу, й робитиме це надалі. 

Раніше на порталі "Коментарі" - У Конгресі хочуть запровадити санкції проти оточення Путіна вже зараз, не чекаючи на вторгнення в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

андрей

17 лютого 2022, 09:36

Гандо-ны!


Новини