Головна Новини Світ Решта світу Токаєв розповів, чому незважаючи на відсутність протестів у Казахстані АТО триває
commentss НОВИНИ Всі новини

Токаєв розповів, чому незважаючи на відсутність протестів у Казахстані АТО триває

Влада запевняє, що в Алмати та інших великих містах Казахстану акції протесту припинилися

11 січня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв заявив, що його країні вдалося уникнути державного перевороту. Йде тотальна перевірка всіх, хто брав участь у заколоті. Як передає портал "Коментарі", про це він заявив під час переговорів із лідерами країн ОДКБ, повідомляє Голос Америки.

Токаєв розповів, чому незважаючи на відсутність протестів у Казахстані АТО триває

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв. Фото: REUTERS

Токаєв зазначив, що протести у великих містах придушені, загрози держперевору вже немає, але при цьому антитерористична операція триває. Спецоперація триватиме доти, доки не будуть ліквідовані всі терористи і в країні не буде відновлено конституційний порядок.

Президент Казахстану зазначив, що зараз правоохоронні органи проводять ретельне розслідування і незабаром нададуть світовій громадськості докази, що за протестами в Казахстані стоїть зовнішні сили, які намагалися дестабілізувати в країні та провести держпереворот.

Читайте також на порталі "Коментарі" — активну фазу протестів у Казахстані придушено, влада рапортує про взяття ситуації в країні під контроль, але Росія продовжує перекидання військового контингенту. У Міноборони РФ підтвердили, що військові літаки щодня доставляють солдатів та озброєння до Казахстану.

Президент Росії Володимир Путін, коментуючи події в Казахстані, заявив, що російські війська, а також війська ОДКБ залишатимуться в Казахстані стільки, скільки потрібно. Також Путін заявив, що в Казахстані знову намагалися задіяти майданні технології та влаштувати "кольорову революцію", але цього вдалося уникнути завдяки оперативній реакції влади та організованій реакції країн-членів ОДКБ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини