Головна Новини Світ Решта світу У Нігерії прямо зі школи викрали більше сотні дітей: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нігерії прямо зі школи викрали більше сотні дітей: що відомо

Влада країни планує відправити армію для визволення школярів

6 липня 2021, 17:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Нігерії озброєна група людей викрала більше сотні школярів. Про це повідомляє видання BBC.

У Нігерії прямо зі школи викрали більше сотні дітей: що відомо

У Нігерії викрали більше сотні дітей. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в місті Кадун на північному заході Нігерії озброєні люди прибули в місцеву школу на мотоциклах. У приміщенні навчального закладу вони знешкодили охоронців і, пробравшись у гуртожиток, викрали як мінімум 140 учнів.

Як повідомляють представники місцевої поліції, невідомі забрали дітей у ліс. Правоохоронцям вдалося врятувати тільки 26 з них. Відомо, що всього в школі навчалося 180 дітей.

Повідомляється, що влада Нігерії збирається рятувати школярів, якіизалишилися в полоні у зловмисників, за допомогою армії.

Для довідки: з грудня минулого року в Нігерії було викрадено понад тисячу дітей. З них дев'ятеро були вбиті.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Техас сталася перестрілка на автомийці. Стало відомо, що внаслідок інциденту постраждало вісім осіб. Однією з потерпілих була неповнолітня дівчинка, яка, почувши постріли, спробувала втекти з місця події, але її збила машина. Подробиці — в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в німецькому місті Магдебург українець скоїв збройний напад на охоронців пабу. Чоловік порізав двох охоронців, а потім спробував сховатися з місця пригоди.

Повідомляється, що причиною для нападу послужило прохання співробітників закладу про дотримання масочного режиму. Постраждалі були госпіталізовані прибулими на місце події медиками. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини