Головна Новини Світ Решта світу Японія створить ракету для удару по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Японія створить ракету для удару по Росії

Нова ракета зможе подолали відстань в 1500 кілометрів

28 січня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

Влада Японії заявила про розробку нової потужної ракети. Про це повідомляє видання Mainichi Shimbun.

Японія створить ракету для удару по Росії

Японія розробила нову надпотужну ракету. Фото: ytimg.com

Нову зброю японського виробництва розмістять на американських базах в Азії.

Планується, що в нових ракетах збільшать дальність польоту. Таке рішення було прийняте у зв'язку з анулюванням Договору про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності.

Японські розробники повідомляють, що дана ракета зможе подолати достатньо великий шлях та завдати серйозного удару Росії та Китаю в разі потреби.

Поки прототип такої ракети може пролетіти лише двісті кілометрів. Проте науковці та технологи працюють над тим, щоб зброя долала відстань в 1500 кілометрів.

Окрім того, планується подальше вдосконалення озброєння. Влада Японії повідомила, що хоче зробити таку ракету, аби радари не могли її засікти.

На розробку такого виду зброї виділено 33,5 мільярда ієн. Це становить 320 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що Президент Америки Джозеф Байден нещодавно провів свій перший телефонний дзвінок зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Як повідомляють в прес-службі Білого Дому, Байден і Путін обговорили ряд питань, від кібератак до отруєння російського опозиціонера Олексія Навального. Деталі розмови можна прочитати у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" раніше повідомляли, що в торговому центрі Walmart у штаті Луїзіана сталося вбивство п'ятнадцятирічної дівчинки. Її вдарила ножем у серце 13-річна школярка. У цей час троє її подруг вели прямий ефір в Instagram і Facebook. Подробиці трагедії дивіться на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

28 січня 2021, 20:23

Я просто ржу над такими новостями.Пока она летит на 200км.У России самая мощная ПВО и ПРО в мире.Даже пендосы не рискуют ее пробить.А тут трусливые,хвастливые самураи.России хватить долбануть желтожопых тремя Тополями,что бы их островок раскололся и ушел на дно.


Новини