Головна Новини Світ Решта світу Земля в вогні: NASA показало карту пожеж по всій планеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Земля в вогні: NASA показало карту пожеж по всій планеті

Горять п'ять з шести континентів

12 серпня 2021, 13:55 comments1055
Поділіться публікацією:

Масштабні лісові пожежі вирують на п'яти з шести континентів на планеті. Моторошні кадри, пожежі знищують цілі міста, спопеляють лісу. Вогнем охоплені Північна і Південна Америка, Євразія, Африка, Австралія. Червоні від пожеж Мадагаскар та Індонезія. Як інформує NASA, вогонь палає практично в кожному куточку Землі.

Земля в вогні: NASA показало карту пожеж по всій планеті

Планета Земля, фото з відкритих джерел

Як раніше повідомлялося, Греція, Італія та Боснія постраждали від лісових пожеж минулого тижня. Вчені припускають, що екстремальні погодні явища, такі як лісові пожежі, збільшаться в кількості і інтенсивності через глобальне потепління.

Земля в вогні: NASA показало карту пожеж по всій планеті - фото 2

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Туреччині лісова пожежа дістався до центру міста . Як відомо, по всій Туреччині в результаті більше 180 пожеж минулого тижня загинули щонайменше вісім чоловік. Те, що відбувається було описано як найстрашніші лісові пожежі в країні на пам'яті живих. Як відомо, лісові пожежі на півдні Туреччини вирують з середини минулого тижня і вже забрали життя восьми людей. Загальна кількість вогнищ пожежі сягала 112. Напередодні турецькі влада евакуювала туристів з пляжів на південному заході країни, в тому числі в курортному Бодрумі.

Крім цього ми розповідали, що Туреччину охопили лісові пожежі, через які довелося евакуювати місцевих жителів і туристів. Але за станом на 1 серпня більшість пожеж вдалося локалізувати.

Також нещодавно повідомлялося, що в Греції розслідують причини пожеж . Відомо, що всього було затримано 118 осіб за підозрою в підпалах. Втім, більшість затриманих поліція відпустила. Заарештували поки 18 осіб, їх підозрюють у підпалах і необережному поводженні з вогнем, яке спричинило за собою тяжкі наслідки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини