Головна Новини Світ Решта світу Жителям Ізраїлю не рекомендують відвідувати Україну: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Жителям Ізраїлю не рекомендують відвідувати Україну: в чому причина

Представники ізраїльського МОЗ назвали сім країн світу, в яких висока захворюваність на коронавірус

24 квітня 2021, 11:41
Поділіться публікацією:

Ізраїльтяни стали одними з перших народів, яким вдалося успішно розібратися з коронавірусною хворобою. І хоча в країні закриваються ковідні лікарні, а більшість жителів отримали свою дозу вакцини, місцеве МОЗ все одно просить населення дотримуватися деяких обмежень. Серед них —  і відвідування України, пише The Jerusalem Post.

Жителям Ізраїлю не рекомендують відвідувати Україну: в чому причина

Уряд Ізраїлю просить жителів не їздити до України. Фото: EPA-EFE

На думку глави Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю Чезі Леві, люди повинні ще почекати з будь-якими поїздками за кордон. Однак, якщо це неможливо з різних причин, то слід хоча б не відвідувати країни з високим порогом захворюваності.

До сімки таких держав як раз і потрапила Україна. Також ізраїльтянам не рекомендують відвідувати Мексику, Туреччину, Індію, Південно-Африканську Республіку (ПАР), Ефіопію і Бразилію.

Подібних обмежень в Ізраїлі просять дотримуватися, аби на територію країни не "завозилися" нові штами COVID-19 і не збільшувалася кількість хворих в цілому.

Дехто із місцевих чиновників наголошує, що подібних правил можна буде вже не дотримуватися через кілька тижнів. На їхню думку, у всіх вакцинованих пройде необхідний період "засвоєння" препарату в організмі, і хворобі можна буде протистояти.

З приводу цієї ситуації вже висловився один із відомих українських політичних блогерів, колишній народний депутат Борислав Береза. На його думку, Україна перетворилася для інших держав на "ковідне гетто". У цьому, переконаний Береза, винні український уряд та адміністрація нашого Міністерства охорони здоров'я, які нібито "провалили вакцинацію" в Україні.

Жителям Ізраїлю не рекомендують відвідувати Україну: в чому причина - фото 2

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як ізраїльтяни змінили для українців правила перетину кордону.

Також на порталі ви можете детально дізнатися, чому в Ізраїлі різко скоротилася кількість медзакладів, у яких лікують ковід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

паниковский

25 квітня 2021, 14:22

более того жителям израиля вообще лучше выехать из украины и никогда не ездить сюда снова


Новини