Головна Новини Світ Росія Байден доручив вивчити ситуацію з Навальним і з діями російських хакерів в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден доручив вивчити ситуацію з Навальним і з діями російських хакерів в США

Спецслужби також мають намір перевірити підозри у виплаті винагород за американських солдатів в Афганістані

22 січня 2021, 08:32
Поділіться публікацією:

46-й президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден доручив державним спецслужбам вивчити справу про отруєння російського опозиційного політика Олексія Навального, а також зв'язок хакерів з РФ з кібератакою на урядові мережі США. Про це повідомляють в BBC.

Байден доручив вивчити ситуацію з Навальним і з діями російських хакерів в США

Джо Байден - фото з відкритих джерел

Прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі повідомила, що вивчення даної інформації пов'язано з тим, що США працює з Російською Федерацією для просування американських інтересів:

"З цією метою президент також дасть доручення розвідувального співтовариства підготувати повний аналіз кібервзлому компанії Solar Winds, російського втручання у вибори 2020 року, застосування нею хімічної зброї проти лідера опозиції Олексія Навального", — заявили в Білому домі.

Прес-секретар також зазначила, що спецслужби також мають намір перевірити підозри у виплаті винагород за американських солдатів в Афганістані.

Нагадаємо, що 20 січня в американському Капітолії Джо Байден склав присягу президента. Тепер він офіційно вважається 46-м Президентом Сполучених Штатів. У своїй промові після прийняття присяги Джо Байден підкреслив, що 20 січня можна вважати "Днем Америки". Він також вважає, що останні президентські вибори були справжнім тестуванням для всіх американців,

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що президент України Володимир Зеленський очікує зустрічі з новообраним президентом США Джо Байденом і вважає, що відносини між країнами стануть краще. Про те, чи правий Зеленський і чого і за яких умов чекати Україні від Байдена, в тому числі в ракурсі конфлікту з Росією, розбиралися українські експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини