Головна Новини Світ Росія Байден і не тільки. Володін оголосив винних у смерті Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден і не тільки. Володін оголосив винних у смерті Навального

Спікер російської Держдуми В’ячеслав Володін заявив, що опозиціонера Олексія Навального вбили західні політики на чолі із президентом Джо Байденом та генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, передає портал «Коментарі»

16 лютого 2024, 17:58
Поділіться публікацією:

Голова російської Держдуми В’ячеслав Володін заявив, що причини смерті Олексія Навального встановлять судмедексперти та слідство. При цьому його обурили звинувачення російського диктатора Володимира Путіна в тому, що це саме він причетний до смерті опозиціонера.

Байден і не тільки. Володін оголосив винних у смерті Навального

В'ячелав Володін

Володін заявив, що насправді смерть Навального "була вигідна" західним політикам, таким як президент США Джо Байден чи генсек НАТО Єнс Столтенберг

"Всі вони, прізвища їх добре відомі: від генсека НАТО і керівництва США до Шольца, Сунака і Зеленського, — винуватці смерті Навального",
- заявив Володін.

Окрім того спікер парламенту країни агресора відзначив, що Навальний помер через понад 19 тисяч санкцій, які були введені Заходом проти Росії, а також через тих, хто підтримує Україну у війні та хоче розірвати на шматки РФ і її економіку.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що 16 лютого у виправній колонії в Росії помер відомий опозиціонер Олексій Навальний, про це повідомили у ФСІН Росії у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Там повідомили, що опозиціонеру стало погано після прогулянки, він втратив свідомість. Після цього до нього прибули медики із установи та викликали швидку. Були проведені реанімаційні заходи, які не дали ефекту. Лікарі швидкої допомоги констатували смерть. Разом з тим, у російських пабліках повідомляють, що начебто причиною смерті опозиціонера Навального став тромб, який відірвався.

Також "Коментарі" розповідали, що речник Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що наразі у нього немає жодних деталей із приводу смерті Навального, проте про неї вже доповіли кремлівському диктатору.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

В'ячеслав Володін

16 лютого 2024, 18:44

В'ячеслав Володін несе маячню, що не почуєш в палаті №6, напевне щось важке вживає напроти синяка Медвєдева.


Новини