Головна Новини Світ Росія Буданов назвав імена двох російських генералів, які виступили проти війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав імена двох російських генералів, які виступили проти війни

Суровікіна зроблять "крайнім" за атаки по Москві, упевнений Кирило Буданов

2 вересня 2023, 12:00
Поділіться публікацією:

Високопоставлені російські генерали Сергій Суровікін та Андрій Юдін виступали проти війни з Україною. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю для "Крим Реалії" зробив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов назвав імена двох російських генералів, які виступили проти війни

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Юдін у Головному оперативному управлінні — один із справді головних планерів. Він особисто виступав проти всього цього і говорив, що це призведе до катастрофи. Він — один із основних непублічних критиків серед військового керівництва Російської Федерації, саме військового, який каже, що все це катастрофа і чим далі, тим гірше. Суровікін також виступав проти", — заявив Кирило Буданов.

Він додав, що Суровікіну Кремлем зумовлено роль "крайнього" за заколот "вагнерівців". Оскільки він – командувач Військово-космічними силами РФ, це зона його відповідальності. Тому доля цього генерала зумовлена Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі продовжують вдавати, що не винні у знищенні 23 серпня над Тверською областю літака з лідерами ПВК "Вагнер", включаючи Євгена Пригожина. Тим часом у США прозоро натякають, що саме Путін стояв за усуненням людини, яка дозволила собі бунтувати проти його режиму. І в результаті нібито похованого 29 серпня у Санкт-Петербурзі на Порохівському цвинтарі. Втім, не виключається й версія, що Пригожин живий і готує помсту, а в авіааварії загинув його двійник. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію із внутрішньоросійськими розбірками, через тиждень після усунення верхівки вагнерівців.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається навколо смерті Пригожина – чому Стрєлков заявив про президентські амбіції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини