Головна Новини Світ Росія Через два дні Путін висловився про бунт Пригожина і провів «важливу нараду» з силовиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Через два дні Путін висловився про бунт Пригожина і провів «важливу нараду» з силовиками

Путін подякував силовикам за "придушення" заколоту і показав Шойгу

27 червня 2023, 07:05
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков приблизно за 2 години до відеозвернення Путіна до росіян почав розганяти через підконтрольні ЗМІ тезу про доленосне для Росії звернення диктатора. По факту ж ніякого доленосного звернення не прозвучало. Путін сухо прокоментував бунт ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина та поставив ультиматум найманцям військової компанії. Також диктатор провів нараду за участю голів силових відомств, на якій подякував їм за "придушення" заколоту найманців "ЧВК Вагнер".

Через два дні Путін висловився про бунт Пригожина і провів «важливу нараду» з силовиками

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Сьогодні у вас (Ред. — "Вагнерівці") є можливість продовжити службу Росії, уклавши контракт з Міністерством оборони або іншими силовими структурами", — заявив Путін.

Диктатор пояснив, що інакше вони можуть повернутися додому або "піти" до Білорусі.

Також Путін згадав "ворогів" і звинуватив їх у спробах зробити так, щоб РФ "захлинулась у кривавій війні". Російський президент пафосно заявив, що "заколот придушили б у будь-якому разі".

Зазначимо, 23 червня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергій Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що сталося та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що відбувається в Росії після заколоту Пригожина – чи справді режим Путіна приречений.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини