Головна Новини Світ Росія Чергова істерика роспропаганди через "одну з найбільших атак ЗСУ" цієї ночі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергова істерика роспропаганди через "одну з найбільших атак ЗСУ" цієї ночі

На території РФ зафіксували низку падінь безпілотників – були вибухи й пожежі. А в Пітері навіть закрили аеродром

28 лютого 2023, 15:27 comments1530
Поділіться публікацією:

У ніч на вівторок, 28 лютого, в Росії падіння безпілотників фіксували не тільки в Адигеї та Туапсе Краснодарского краю, але й в Бєлгородській та Брянській областях. Так, пропагандистське видання "Агентство" заявило про "одну з найбільших атак ЗСУ" на об’єкти на території РФ, пишуть "Коментарі"

Чергова істерика роспропаганди через "одну з найбільших атак ЗСУ" цієї ночі

У росЗМІ заявляють про "одну з найбільших атак ЗСУ" цієї ночі

Представники місцевої влади теж звинувачують в атаках Сили Оборони України. Чиновники російської Адигеї заявила про падіння невідомого літального апарату. Пропагандистські ЗМІ опублікували фото уламків, схожих на фрагменти ракети. Від Республіки Адигея до міста Туапсе, де вночі горів нафтозавод, 150 кілометрів.

У Брянській області влада прозвітувала про збиття безпілотника в Суражському районі. Постраждалих і руйнувань нібито немає. В Сівському районі Бєлгородської області три дрони атакували пункт технічного спостереження прикордонного управління ФСБ вивели з ладу вежу. У самому Бєлгороді знайшли уламки трьох безпілотників.

"Удари по Краснодарському краю можуть свідчити про те, що дрони ЗСУ здатні діставати до чорноморського узбережжя Кубані, що є одним із головних напрямків внутрішнього туризму в Росії", — пишуть російські медіа.

Уже вранці в Санкт-Петербурзі ввели план "Килим" і закрили аеропорт — в небі помітили невідомий літаючий об'єкт. Підняли бойову авіацію. Аби врятувати аеропорт Пулково від "НЛО" ввели спеціальний план "Килим", а це означає вимогу негайної посадки чи виведення з цього району всіх суден, що у повітрі, крім військових і рятувальних.  Вводиться він лише у виняткових випадках.

Як писали "Коментарі" раніше, стало відомо кого ліквідують в Росії першим, після падіння диктатури.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін заговорив про потенційний розвал Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини