Головна Новини Світ Росія Черговий «перл» з Росії: Спікер Держдуми заявив, що революції починаються від "безкультурності" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий «перл» з Росії: Спікер Держдуми заявив, що революції починаються від "безкультурності" (ВІДЕО)

До чого вели «культурні» репліки про «безкультур’я» Володіна так і залишилося до кінця незрозумілим

23 березня 2023, 21:24
Поділіться публікацією:

Про це російський політик заявив під час звітування уряду 23 березня 2023 року, пишуть "Коментарі"Перед тим, як розпочати практичну частину засідання, Спікер Держдуми РФ В’ячеслав Володін запропонував депутатам росдуми встати та привітати представників "ділової спільноти".

Черговий «перл» з Росії: Спікер Держдуми заявив, що революції починаються від "безкультурності" (ВІДЕО)

В’ячеслав Володін вважає, що революції походять від безкультур’я

"У нашій залі присутні представники ділової спільноти, експертної, вузівської. Колеги, давайте привітаємо, он вони на балконі", — сказав Володін.

Після цього речник Держдуми зробив відступ і висловив свою думку про культуру суспільства. Він обурився тим, що депутати вітають урядовців стоячи, а виборців такої поваги удостоюють нечасто.

"Ось що таке політична культура. Все йде від безкультурності, а в результаті революція трапляється", — заявив російський політик.

Глава російської Держдуми і до 23 березня активно висловлював свою переважно негативну думку щодо такого суспільно-політичного явища, як революція. У вересні 2021 року В’ячеслав Володін заявив, що Росія не зможе пережити ще однієї революції.

"Росія, яка подолала трагічні потрясіння в період революційних подій 1917 року і під час розпаду СРСР 1991 року, не зможе пережити ще однієї революції, популізму та демагогії окремих політиків у ході поточної передвиборчої кампанії носить руйнівний характер", — сказав тоді політик.

А ще в жовтні 2017 року він назвав Жовтневу революцію "шляхом у нікуди".

"Бо революція — це завжди кров, це завжди біль, це завжди сльози", — заявляв речник Держдуми РФ.


Як писали "Коментарі", речниця Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова під час брифінгу в Москві заявила, що рішення Фінляндії рухатись у бік НАТО не можна назвати виваженим.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що китайський лідер Сі Цзіньпін познайомився з потенційним наступником Володимира Путіна. Під час свого триденного візиту до Москви Сі Цзіньпін провів зустріч з можливим наступником Путіна — головою уряду РФ Михайлом Мішустіним.

Читайте також на сайті "Коментарі" – кастинг у розпалі: В Росії активно шукають заміну Путіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини