Головна Новини Світ Росія Непублічно: Сі Цзіньпін познайомився з потенційним наступником Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Непублічно: Сі Цзіньпін познайомився з потенційним наступником Путіна

Правитель піднебесної першу зустріч у Кремлі провів саме з головою уряду РФ Михайлом Мішустіним

23 березня 2023, 20:53 comments1519
Поділіться публікацією:

Під час свого триденного візиту до Москви Сі Цзіньпін познайомився з можливим наступником Путіна - головою уряду РФ Михайлом Мішустіним. Таку думку в Телеефірі висловив дипломат, експерт-міжнародник Руслан Осипенко, пишуть "Коментарі".

Непублічно: Сі Цзіньпін познайомився з потенційним наступником Путіна

“Мішустін - альтернатива Володимиру Путіну, на якому висить табличка “воєнний злочинець”. Зрозуміло, що з цією людиною справ уже не буде, але режим треба зберегти. Чому? Тому що якщо Росія програє і режим завалиться, він буде переформатований у демократичну Росію, яка стане ворожою Китаю”, - сказав експерт.

За словами дипломата, Сі Цзіньпін вважає, що Захід використовуватиме демократичну Росію проти Китаю, намагаючись стримувати його подальший розвиток.

“Щоб уникнути цього, Китаю необхідно не допустити падіння кремлівського режиму, але необхідно змінити главу просто технічно. Тому що той - Путін - не виправдав високої партійної довіри, а для знайомства з новим кандидатом Сі використовує ось такі моменти: міжнародні форуми, де Китай просуває себе як одного з глобальних лідерів, щоб на цьому майданчику познайомитися і послухати Мішустіна, уточнити його погляди тощо. Фактично вони вже списали Путіна”, - резюмував Руслан Осипенко.

До слова, під час триденного візиту в Москву, Сі Цзіньпін насамперед зустрівся з Михайлом Мішустіним, а вже потому – з Путіним, запросивши обох в Пекін.

Як писали "Коментарі", триденний візит лідера Китайської Народної Республіки (КНР) Сі Цзіньпіна до російського диктатора Володимира Путіна, хоч і завершився, але залишається у фокусі уваги. Його аналізують західні видання та політики, дають оцінки у самому Китаї.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, чи змінив Путін свої плани у війні проти України після зустрічі із Сі Цзіньпіном.

Читайте також на сайті "Коментарі" – кастинг у розпалі: В Росії активно шукають заміну Путіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини