Головна Новини Світ Росія Чи має Путін проблеми зі здоров'ям: відповідь української розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи має Путін проблеми зі здоров'ям: відповідь української розвідки

Інформація про смерть Путіна, яка нещодавно поширилася в мережі, є неправдивою, зазначили в ГУР

3 листопада 2023, 10:47 comments1618
Поділіться публікацією:

Інформація про те, що російський президент Володимир Путін має проблеми зі здоров'ям – справді правдива. Але новини про його смерть, які активно поширювалися в мережі, це маніпуляція. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

Чи має Путін проблеми зі здоров'ям: відповідь української розвідки

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Проблеми зі здоров'ям у російського диктатора були давно. Це не секрет, і такі дані підтверджувалися з різних джерел", — зазначив представник ГУР.

Юсов також відреагував на інформацію про те, що у Путіна нібито була зупинка серця і він був на волосинку від смерті. Також поширювалися дані про те, що у Росії вже готується держпереворот. В українській розвідці заявляють, що така інформація, яка активно поширювалася анонімними телеграм-каналами, це вкидання, які розраховані на внутрішню аудиторію, але все це неправда.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після оприлюднення заяви про можливу смерть російського диктатора Володимира Путіна, Telegram-канал Генерал СЗР повідомив, що зараз у Кремлі нібито засідає "дублер" і йде підготовка до значних перестановок. І хоча версія про смерть Путіна викликає чимало обґрунтованих сумнівів, усі розуміють, що він – не вічний. Журналіст-розслідувач Христо Грозєв із Bellingcat стверджує, що після бунту покійного Пригожина в РФ відбувається внутрішній хаос, у Путіна немає довіри до свого оточення, а воно живе у страху. Про що говорять почастішання повідомлення про смерть і двійників Путіна? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — The Independent навал ТОП-5 претендентів на пост президента РФ після смерті Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини