Головна Новини Світ Росія Чи справді диктатурі Кремля і Росії як державі прийшов кінець
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді диктатурі Кремля і Росії як державі прийшов кінець

Росія як країна-терористка отримала міжнародну ізоляцію, тепер в середині самої РФ може розгорітися масштабна громадянська війна

26 квітня 2023, 17:55
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін планував зміцнити владу шляхом легкої перемоги над Україною й підняти свій рейтинг, а отримав затяжну війну, яка загрожує Росії поразкою. Таку думку в Телеефірі висловив російський опозиційний політик Геннадій Гудков, пишуть "Коментарі".

Чи справді диктатурі Кремля і Росії як державі прийшов кінець

Чи справді диктатурі Кремля і Росії як державі прийшов кінець

“Планували зміцнити владу шляхом легкої перемоги. Планували помститися українській еліті за, як каже Путін, кидок 2014 року, привести Україну в нову Російську імперію, підняти рейтинг до небес, і на цьому рейтингу провести решту життя… Вони отримали затяжну війну, яка загрожує поразкою, у якій поки що не видно жодного гарного виходу для Путіна та для його оточення… Ну, Росію знищено як країну, як нормальну державу. Отримали міжнародну ізоляцію, ізгоїв і так далі, і тому подібне. І це ще не кінець”, — сказав він.

Гудков зазначив, що зараз складно прогнозувати, якими будуть для РФ наслідки поразки у війні проти України та міжнародної ізоляції. Він не виключає, що для Росії можливий варіант, коли в країні розгориться масштабна громадянська війна.

“Я не виключаю найгіршого варіанту… Найгірший варіант, коли Росію охопить все полум’я масштабної громадянської війни з десятками мільйонів біженців, із розподілом ядерної зброї та все інше, супутнє цьому процесу. Сподіваюся, що нам все-таки спільними зусиллями вдасться цього уникнути”, — сказав російський опозиціонер.

Як писали "Коментарі", президент РФ Володимир Путін хотів отримати свій особисті спецвійська у вигляді приватної військової компанії “Вагнер”, але запустив неконтрольований процес створення приватних армій у Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можуть повернутися до РФ сталінські часи – яка ймовірність, що у росіян "зірве клапан".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини