Головна Новини Світ Росія Чи справді Путін провів тривалу зустріч із Пригожиним: з'явилася реакція Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Путін провів тривалу зустріч із Пригожиним: з'явилася реакція Кремля

Президент РФ вислухав пояснення командирів ПВК "Вагнер" та запропонував їм подальші варіанти працевлаштування

10 липня 2023, 15:42
Поділіться публікацією:

Спочатку від ЗМІ трималася в таємниці інформація про те, що російський диктатор Володимир Путін 29 червня провів зустріч із Євгеном Пригожіним та командирами ПВК "Вагнер". Загалом на зустрічі з господарем Кремля були присутні 35 людей. Як передає портал "Коментарі", факт зустрічі підтвердив речник президента РФ Дмитро Пєсков. Він також звернув увагу на тривалість зустрічі, яка тривала майже три години.

Чи справді Путін провів тривалу зустріч із Пригожиним: з'явилася реакція Кремля

Путін та Пригожин. Фото: з відкритих джерел

Пєсков розповів, що про зустріч не повідомлялося ЗМІ, бо вона була закритою. На ній Путін дав оцінку діям "вагнерівців" на фронті та тому, що сталося 24 червня. Президент РФ вислухав пояснення командирів та запропонував їм подальші варіанти продовження служби.

Рупор Кремля уточнив, що командири "Вагнера" окреслили свою версію подій, а також запевнили, що вони не мають претензій до президента РФ і готові й надалі виконувати свої обов'язки, залишаючись повністю вірними присязі та президенту.

Зазначимо, раніше французьке видання "Libération", з посиланням на джерела в західних розвідслужбах повідомило, що ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин продовжує перебувати в Москві і 1 липня навіть мав зустріч із російським диктатором Володимиром Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вважає, що після пригожинського заколоту у Росії може бути ще один – і навіть революція. У легіоні "Свобода Росії", що складається з громадян РФ, що воюють проти путінського режиму, не лише анонсували нові рейди на російську територію, а й підкреслили, що єдиний спосіб позбутися Путіна після 23-річного правління диктатора – повалити його за допомогою зброї. Сам Путін продовжує гарячково тасувати колоду військових генералів, намагаючись уникнути повторного бунту і видавити хоч щось із війни проти України. Що можна сказати про становище путінського режиму на даний момент після бунту вагнерівців, передачі Україні командирів-азовців, напередодні саміту НАТО? Які є варіанти розвитку подій? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/208403
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини