Головна Новини Світ Росія Чи збирається РФ воювати з НАТО: Путін дав пряму відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи збирається РФ воювати з НАТО: Путін дав пряму відповідь

Російський диктатор зробив цинічну заяву, що нібито Росія не те, що не має планів нападу на НАТО, а й сама в Україні "захищається"

6 червня 2024, 11:07 comments1526
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін назвав "маренням" заяви про те, що РФ нібито хоче напасти на країни НАТО. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву глава Кремля зробив під час спілкування з журналістами.

Чи збирається РФ воювати з НАТО: Путін дав пряму відповідь

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Понавигадували, що Росія хоче напасти на НАТО. Ви збожеволіли зовсім? Тупі? Хто це придумав? Це нісенітниця, марення собаче", — заявив диктатор.

Путін також додав, що у такий спосіб західні уряди нібито "обдурюють власне населення", створюючи з Росії образ "ворога". Володимир Путін додав, що західні лідери хочуть "утримати своє імперське становище та велич".                

"Такої загрози не існує. Ми самі себе захищаємо в Україні", — сказав російський лідер.

Зазначимо, під час цього ж спілкування Володимир Путін видав заяву про те, що нібито в США не бачать Володимира Зеленського у 2025 році, мовляв, від нього хочуть виконання низки завдань, після чого його поміняють.                                                                                                                     

"Це ми знаємо напевно. Це вимога з боку адміністрації США до українського керівництва, якщо її можна вважати керівництвом після того, як було скасовано вибори. Я думаю, що адміністрація Штатів змусить сьогоднішнє керівництво України ухвалити ці рішення – знизити мобілізаційний вік до 18 років". А потім Зеленського позбудуться просто", – заявив диктатор.

Також Путін заявив, що для РФ нічого не зміниться після президентських виборів у США. При цьому він знову назвав Джо Байдена "передбачуваним політиком".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини