Головна Новини Світ Росія Чи зміниться російський режим після падіння Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зміниться російський режим після падіння Путіна

Колишній розвідник відповів чи зможе змінитись російська політика після падіння режиму Путіна. На думку Маррана, Росія глибоко застрягла в реваншизмі.

21 березня 2023, 20:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ексочільник служби зовнішньої розвідки Естонії Мікк Марран стверджує, що після повалення режиму Путіна, політична ситуація в Росії не зазнає серйозних змін. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на американське видання Newsweek.

Чи зміниться російський режим після падіння Путіна

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з американськими журналістами Мікк Марран розповів, що не очікує змін у політиці  Російської Федерації, навіть після повалення Путіна. На його думку, війна в Україні не закінчиться швидко через глибокий дух реваншизму, який існує не тільки в очільника Кремля, а й у решти політичної еліти країни.

Марран вважає, що попри санкції, економічні обмеження та невдачі в Україні російський диктатор лише зміцнив свою владу в Росії за останній рік. Це можна спостерігати за тим, що в російській еліті досі домінують націоналістичні бачення, тому не слід Заходу очікувати на зміну політичного курсу після повалення режиму Путіна.

"Я думаю, що це залишиться", — говорить Марран про одержимість Росії захопленням України та додає "Я думаю, що той, хто прийме владу від Путіна, все одно збереже таке путінське мислення та путінський спосіб керування країною. Я не бачу, що це кардинально зміниться".

Речник Кремля встиг відреагувати на такі повідомлення з естонської розвідки, заявивши, що це тотальна русофобія.

"Твердження зовнішньої розвідки Естонії навряд чи можна назвати професійними. Така упереджена позиція, яка базується на помилкових твердженнях, багато в чому сприяє тотальній русофобії в Естонії та інших країнах Балтії", — каже Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, Мікк Марран пояснив на скільки близько Путін до визнання своєї поразки.

Також "Коментарі" писали, що розвідка США розповіла про плани Кремля захопити владу у Молдові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини