Головна Новини Світ Росія Чому російські еліти зволікають із ліквідацією Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому російські еліти зволікають із ліквідацією Путіна

Переворот у Росії вже назріває і чим далі, тим неймовірнішими можуть бути його сценарії

26 квітня 2023, 22:22 comments1312
Поділіться публікацією:

У Росії дійсно може статися палацовий переворот із ліквідацією російського диктатора Владіміра Путіна. Різні цікаві варіанти спрогнозував у телеефірі керівник Центру аналізу та стратегії Ігор Чаленко, пишуть "Коментарі".

Чому російські еліти зволікають із ліквідацією Путіна

Російські еліти готують переворот

За його словами, різні групи впливу можуть спробувати захопити владу в Росії. Варіантів насправді надзвичайно багато. Як припустив Чаленко, насамперед не варто забувати про російське військове командування. Цілком ймовірно, що міністра оборони Сергія Шойгу та інших можуть зробити винними за невдачі у війні. Але вони можуть самі почати діяти.

"Чим далі затягується війна – тим ймовірніше, що крайніми зроблять Шойгу, Гєрасімова та компанію. Їм потрібно обирати. Або бути крайніми, або перехопити ініціативу у власні руки з політичної точки зору", – зазначив Чаленко.

Хоч може бути, що перехід влади від Путіна до когось іншого буде тихим. Можна припустити, що не просто так час від часу з'являється інформація про стан здоров'я диктатора та його онкологічні проблеми.

"Різні групи впливу в Росії зараз готують власних наступників. І саме тому поки немає жодних рухів з ліквідації чи відсторонення Путіна, адже там ще не досягли консенсусу, хто стане наступним" — каже Чаленко.

Тут якраз і не варто відкидати варіант, за яким Путіна просто відсунуть від влади через нібито "погане здоров'я".

"Різні групи впливу хочуть своїх наступників. Це і міністр сільського господарства Дмітрій Патрушев. І прем'єр Міхаїл Мішустін. Колись називали Шойгу. Очевидно, що Дмітрій Мєдвєдєв бачить своє повернення. У них може розпочатися війна на самознищення, бо немає згоди щодо наступника. Можливо, через це є затримка щодо ліквідації Путіна", – припустив Чаленко.

Як писали "Коментарі", росіяни розуміють, що міжнародний злочинець Володимир Путін довго на посаді очільника країни не протягне. Вони активно шукають йому заміну.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що у РФ прогнозують, що вибори президента-2024 можуть скасувати, а росіяни почнуть гадати, чи справжній Путін ними править.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, хто може стати наступником Путіна: З’явилися імена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини