Головна Новини Світ Росія "Цього не змогли зробити навіть українці": російські військові скаржаться на дії влади РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Цього не змогли зробити навіть українці": російські військові скаржаться на дії влади РФ

Російські військкори вважають, що блокування популярного месенджера Discord відкинуло їх у війні в Україні на стадію 2022 року.

сьогодні, 11:22
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Федеральна служба "Роскомандзор" заблокувала месенджер Discord "за порушення вимог законодавства". Однак російські військові розкритикували таке рішення влади РФ. Виявилось, що месенджер активно використовують російські солдати на війні в Україні.

"Цього не змогли зробити навіть українці": російські військові скаржаться на дії влади РФ

Російські військові. Фото з відкритих джерел

"Роскомандзор" направив адміністрації Discord повідомлення з вимогою видалити близько 1000 "протиправних матеріалів", які нібито містили заклики до екстремізму, самогубства, ЛГБТ пропаганду, дитячу порнографію та контент щодо наркотиків. Адміністрації Discord не відповіла, тому у Росії прийняли рішення заблокувати месенджер.

Discord активно використовували російські солдати для перегляду відео з дронів, управління групами під час бойових операцій, листування та конференцій. 

"Після блокування Discord впали усі стріми з пташок на штаби. Тепер замість виконання бойових завдань будуть вигадувати, як все це підняти. В той, чи іншій мірі це усе відіб'ється на результатах. "Дякую" всім тим п*дорам, які приймали рішення про блокування", — пише російській військкор.

Російський пропагандист Єгор Холмогоров вважає, що рішення у владі РФ приймали "корисні ідіоти", або "хитрі шпигуни", які зменшили можливості російської армії на війні.

"Тобто "Роскомнадзор"" вирішив паралізувати не тільки інформаційно-пропагандистську діяльність в тилу своїм Реєстром. Він ще і вирішив зруйнувати бойову роботу безпілотників, і не тільки їх, без усяких попереджень заблокувавши діскорд. Корисні ідіоти, чи хитрі шпигуни", — пише пропагандист з "Russia Today".

Також росіяни вказують, що блокування Discord відкинуло їх на початок повномасштабного вторгнення. 

"На пунктах керування десятків з'єднання впали трансляції з безпілотників, які працювали через закриті кімнати діскорд. Таким чином відкинувши всіх на рівень березня 2022 року. Таке навіть українці з Америкою зробити не змогли", — пише інший російський військкор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський пропагандист на державному телеканалі РФ заявив про необхідність відставки Путіна. 

Також "Коментарі" писали, що українські хакери "привітали" Путіна з днем народження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини