Головна Новини Світ Росія Депутат Держдуми вирішив обміняти мандат на керівну посаду на окупованій Херсонщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутат Держдуми вирішив обміняти мандат на керівну посаду на окупованій Херсонщині

Минулого тижня на псевдовиборах Кастюкевича обрали "депутатом обласної думи"

16 вересня 2023, 15:58
Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми від путінської "Єдиної Росії" Ігор Кастюкевич складає свої повноваження, щоб отримати "посаду" в окупованій РФ частині Херсонської області. Як передає портал "Коментарі", про це пише сайт "Міст".

Депутат Держдуми вирішив обміняти мандат на керівну посаду на окупованій Херсонщині

Депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Ігор Кастюкевич

На сайті Держдуми РФ опублікували проект ухвали про дострокове припинення повноважень депутатів Держдуми від фракції "Єдина Росія", у тому числі і Кастюкевича.                                                      

Минулого тижня на псевдовиборах Кастюкевича обрали "депутатом обласної думи" захопленої частини Херсонської області, яку росіяни називають "законодавчими зборами".

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська влада продовжує переконувати, що нової хвилі мобілізації не буде. При цьому визнають, що потребують приблизно 500 тисяч контрактників. Російський диктатор Володимир Путін запевняє, що від добровольців немає відбою. При цьому є дані, що з Кремля прийшла установка – максимально оминати питання мобілізації (у будь-якому ракурсі) під час заяв пропагандистів, політиків, чиновників. Про що свідчать дані повідомлення? Чи наважиться Кремль на мобілізацію, як рік тому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії амбітні плани щодо анексування всіх колишніх республік СРСР. Тому вже зараз треба готуватись до того, що війна з Україною буде далеко не останньою. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю пропагандистському каналу "Путін у Телеграм" зробив депутат Держдуми РФ від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини