Головна Новини Світ Росія Депутати Держдуми запропонували постачати зброю "ЛДНР": що відповіли в Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутати Держдуми запропонували постачати зброю "ЛДНР": що відповіли в Кремлі

Пєсков вважає про те, що ініціатива з постачанням зброї на території псевдореспублік, нова

27 січня 2022, 15:33
Поділіться публікацією:

Секретар генеральної ради політичної партії "Єдиної Росії" Андрій Турчак висловився за те, що Росія має постачати зброю для псевдореспублік "ЛДНР". Про це повідомляє Дождь.

Депутати Держдуми запропонували постачати зброю "ЛДНР": що відповіли в Кремлі

Пєсков заявив, що Україна може напасти на території самопроголошених республік, фото з відкритих джерел

Політик наголосив, що "в цих умовах Росія повинна надати Луганській та Донецькій народним республікам необхідну допомогу у вигляді поставок окремих видів озброєнь", оскільки "Київський режим" готується до військової агресії.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував такі заяви політиків й заявив, що це "щось нове" й раніше Росія не постачала озброєння для мешканців цих територій. Також він додав, що президент таких ініціатив наразі не розглядає. Речник глави держави раніше говорив, що наступ українських військ на території ОРДЛО ймовірний.

24 січня він заявляв, що "українська влада концентрує величезну кількість сил на кордоні з самопроголошеними республіками на лінії зіткнення",  а це начебто "говорить про підготовку до наступальних дій". Тому, на думку російського політика, є загроза розв'язання війни з боку української влади.

Ми повідомляли, що глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін фактично прямим тестом заявив, що Росія має намір усіма можливими методами гарантувати безпеку всіх жителів Донбасу, які мають російські паспорти. Так спікер російської Держдуми спробував виправдати можливе визнання так званих "республік" "ДНР" та "ЛНР", ініціатором чого цього тижня виступили депутати КПРФ.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Росії сформували депутатські групи по зв'язкам із закордонними парламентами та визначилися з координаторами груп. Стало відомо, хто увійшов до групи по зв'язкам з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини