Головна Новини Світ Росія Дивна ходьба Путіна викликала нові підозри з приводу його здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивна ходьба Путіна викликала нові підозри з приводу його здоров'я

Путін явно відчував певний дискомфорт під час ходьби в Севастополі

19 березня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Опісля  відвідин  окупованого  Криму російським диктатором Володимиром Путіним почали   з'являтись сумніви щодо його стану  здоров'я.

Дивна ходьба Путіна викликала нові підозри з приводу його здоров'я

Візит Путіна до окупованого Криму (фото з відкритих джерел)

Здійснюючи прогулянку в місті  Севастополь,  російський президент  таки  накульгував, повідомляє  британське  медіа  Express. Ці  невпевнені  кроки  Путіна потрапили   під приціл телеоб'єктивів.

Ще  підкреслюють, що на відеороликах  і  світлинах  глава Кремля видавався здавався надто слабким, що стало приводом для подальших  дискусій  про його самопочуття  і здатність виконувати  президентські обов'язки.

В публікації  звертають увагу на те, що російський президент  почувався  дещо дискомфортно  під час  пересування, що є різким  контрастом  з його попередніми поїздками  на початку цього тижня в російській столиці  та  одному з міст  Сибіру Улан-Уде, де Путін не проявляв  ознак накульгування.

Працівники видання також  згадують у своїй публікації  що  останнім  часом оприлюднено   чимало інформації про те, що в господаря  Кремля  виявлено  рак підшлункової залози і простати, а ще він хворий на  хворобу Паркінсона.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін під час зустрічі з олігархами зачитав частівку про Леніна. Російський президент під час зустрічі з російськими олігархами, де спочатку розповідав їм, як і де потрібно вести бізнес, не стримався і зачитав радянську частівку про Леніна. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Путін може не дожити до трибуналуСтворення трибуналу — дуже довгий процес, а російський президент Володимир Путін — уже у віці та має різні захворювання, тому не відомо, чи доживе він до суду. Таку думку в Телеефірі висловила експертка Регіонального центру прав людини (RCHR) Катерина Рашевська. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини