Головна Новини Світ Росія Дружина Навального покинула Росію - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Навального покинула Росію - ЗМІ

За даними ЗМІ, Юлія полетіла з московського аеропорту "Домодєдово" до Німеччини

10 лютого 2021, 17:13
Поділіться публікацією:

Юлія Навальна, дружина російського опозиціонера Олексія Навального, засудженого до 3,5 років ув'язнення, залишила територію Російської Федерації. Про це повідомили російському виданню "Інтерфакс" інформовані джерела.

Дружина Навального покинула Росію - ЗМІ

Юлія Навальна - фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією у ЗМІ, дружина Навального Юлія полетіла з московського аеропорту "Домодєдово" до Німеччини, а саме до Франкфурта-на-Майні.

Втім, на сторінках дружини опозиціонера інформація про переліт відсутня, і більш того, адвокат Юлії Навальної Світлана Давидова не підтвердила інформацію, оприлюднену джерелом.

Нагадаємо, що лідер білоруської опозиції Світлана Тіхановська в своєму інтерв'ю французькому агентству Agency French-Press прокоментувала реакцію російської влади на протести через ув'язнення Олексія Навального. Вона також бачить спільне між собою і Юлією Навальною, дружиною ув'язненого в Росії Навального і закликає її боротися, триматися і вірити.

Тим часом, відомий російський музикант і лідер групи "Машина времени" Андрій Макаревич зробив гучну заяву про президента РФ Володимира Путіна після того, як опозиціонера Олексія Навального засудили до позбавлення волі. Макаревич написав, що якщо Путін ставив перед собою завдання збільшити кількість молодих людей, які ненавидить його на кілька мільйонів, то він все зробив правильно.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що відеохостинг Youtube заблокував відеоролик російського опозиційного політика Олексія Навального, в якому він говорить зі співробітником ФСБ Костянтином Кудрявцевим. Саме він, за словами опозиціонера, пов'язаний з його отруєнням "Новачком".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини