Головна Новини Світ Росія Експерт: після заяви Пєскова стало зрозуміло, навіщо РФ стягнула війська до наших кордонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: після заяви Пєскова стало зрозуміло, навіщо РФ стягнула війська до наших кордонів

Віктор Таран вважає, що у Кремлі вирішили використати проти України банальний шантаж, вимагаючи від Києва виконання "Мінська"

24 листопада 2021, 12:05 comments1257
Поділіться публікацією:

Прийшла відповідь на питання, що хвилює громадськість: чому Росія розгорнула поблизу наших кордонів 100-тисячне угруповання своїх військ. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що гарантіями безпеки для України є виконання Мінських угод. У результаті маємо прямий шантаж – чи імплементація "Мінська", чи військове вторгнення. Як передає портал "Коментарі", таку думку на своїй сторінці у соцмережі Facebook висловив український політичний експерт Віктор Таран.

Експерт: після заяви Пєскова стало зрозуміло, навіщо РФ стягнула війська до наших кордонів

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначає, судячи з риторики окремих західних ЗМІ, ця позиція активно нав'язується на Заході, який готовий тиснути на українську владу, щоб уникнути війни та нових ризиків для себе.

"Так що мали рацію ті аналітики, які останні кілька днів наполягають – Україну схиляють до так званого Боснійського сценарію. Для України це погана історія. Якщо влада піде цим шляхом – масових протестів не уникнути. А їхні наслідки будуть непередбачувані", – зазначив Віктор Таран.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії заявляють, що Україна за підтримки сил НАТО може наважитися піти на використання силового сценарію щодо Донбасу. Саме для цього, впевнені у Кремлі, останнім часом так активно проводяться на території України військові навчання із військами НАТО. У Путіна попереджають, що якщо українська амія за підтримки сил Альянсу піде у наступ, то Москва залишає за собою право відповідати.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Пентагон заспокоїв міністра оборони Росії Шойгу, заявивши, що "репетиції ядерного удару по Росії" не було, а були навчання, які раніше були анонсовані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини