Головна Новини Світ Росія ЄС має намір завдати удару по ключових регіонах, які перебувають під впливом Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС має намір завдати удару по ключових регіонах, які перебувають під впливом Росії

Останній бастіон Путіна під загрозою. ЄС має намір завдати удару по впливу Росії в ключових регіонах, саме Африка та Ближній Схід не засуджують дії Путіна.

9 грудня 2022, 18:46 comments1333
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Африка та Близький Схід є регіонами стратегічного значення для Кремля. Тому Захід обрав їх як чергову мішень у боротьбі з режимом Путіна. Дипломати ЄС розробляють можливість обмежити в цих регіонах російську пропаганду та заборонити трансляцію каналів з Росії в цих частинах світу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова депутат Європарламенту Гуннара Бека.

ЄС має намір завдати удару по ключових регіонах, які перебувають під впливом Росії

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Країни Африки та Близького Сходу переважно не засуджують дії президента Росії щодо війни в Україні. Частково це пояснюється російською пропагандою, яка сильна в цих регіонах. Саме з нею пропонують боротись європарламентарі.

Депутат парламенту ЄС Гуннара Бек заявив, що Європейський Союз шукає способи припинити співпрацю супутникових провайдерів, які транслюють російські канали. Насамперед йдеться про найбільших постачальників супутникових послуг компанію з Франції — Eutelsat і Люксембургу — SES.

Саме ці компанії мають контракти з російськими державними засобами масової інформації та транслюють їх в Африці, Індії та країнах Близького Сходу. Саме ці країни переважно утримуються або голосують проти на засіданнях ООН де засуджується агресія Росії в Україні.

За словами депутата ЄС рішення про заборону пропагандистських каналів РФ лобіюють країни Балтії та Польща.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Індії завдав серйозного репутаційного удару Путіну та скасував щорічну зустріч з президентом Росії.

Також "Коментарі" писали про Путіна, який намагався обдурити глядачів, але його зрадив годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини