Головна Новини Світ Росія Естонія готується до закриття кордону з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Естонія готується до закриття кордону з РФ

Вслід за Фінляндією до закриття пунктів пропуску з Росією готується Естонія

24 листопада 2023, 22:11
Поділіться публікацією:

Влада Естонії почала встановлювати бетонні піраміди на кордоні з Росією, незабаром перехід в Нарві з країною-агресором можуть закрити. Про це пишуть естонські медіа, передає портал "Коментарі".

Естонія готується до закриття кордону з РФ

В Естонії почали встановлювати бетонні піраміди на кордоні з Росією. Фото з відкритих джерел

Естонські силовики встановили "зуби дракона" на Нарвському мосту, який межує з Російською Федерацією. Як повідомляють естонські видання, додаткові загородження на кордоні з Росією були встановлені 23 листопада.

При цьому Ідаська префектура департаменту поліції та прикордонної охорони наголосила, що пункт пропуску у Нарві може бути закритий вже найближчим часом.

Зазначається, що "зуби дракона" на мосту в Нарві почали встановлювати ввечері 16 листопада. Причиною для виставлення додаткових загороджень стало прибуття до естонського кордону з боку Росії громадян Сомалі та Сирії. Нелегали намагалися без законних підстав проникнути в Естонію через прикордонний перехід.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Фінляндії ухвалила рішення про закриття ще трьох пунктів пропуску на кордоні з РФ. Уряд Фінляндії вирішив закрити сім із восьми пропускних пунктів на кордоні з РФ через зростання тиску мігрантів, спричиненого діями російських прикордонників. Рішення про закриття ще трьох пунктів почне діяти в ніч проти 25 листопада. Уряд країни закриє пункти перетину кордону в Куусамо, Салла і Вартіус, які знаходяться на сухопутному кордоні між Фінляндією і Росією.

"Коментарі" також писали, що Фінляндія 18 листопада закрила чотири пропускні пункти з Росією. Такий крок фінського уряду викликав обурення серед мігрантів, які й надалі намагаються пройти через пункти пропуску. Попри закриття кордонів, мігранти з Росії й надалі не полишають спроб потрапити до Фінляндії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини