Головна Новини Світ Росія Фейгін розкрив нову тактику Кремля: Путін знову бачить шанс для перемоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Фейгін розкрив нову тактику Кремля: Путін знову бачить шанс для перемоги

Російський президент переконаний, що його становище покращало

25 липня 2023, 09:28 comments1669
Поділіться публікацією:

Надмірно агресивна риторика російського диктатора Володимира Путіна може свідчити про те, що той переконав себе, що його становище покращується. Як передає портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "FREEДОМ" висловив російський опозиціонер та правозахисник Марк Фейгін.

Фейгін розкрив нову тактику Кремля: Путін знову бачить шанс для перемоги

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Правозахисник зазначив, зараз однією з ключових тем, яку Путін піднімає практично при кожному публічному виступі є провал українського контрнаступу. Ще однією ключовою темою є агресивні висловлювання на адресу Варшави.

"Вони переконали себе в тому, що ситуація не така погана, що шанс на подальшу ескалацію дає йому можливість вийти на переговори. На перемир'я, яке йому необхідне", — вважає Фейгін.

Опозиціонер припускає, що агресивною політикою, яку проводить Кремль, Путін намагається натиснути на західних лідерів із вимогою послабити секційний тиск на Росію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін нагадав "друзям у Варшаві" про подарунок Сталіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін та самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко посилили інформаційні операції щодо Заходу, запевняючи, що контрнаступ України нібито провалився, а також заявляючи, що "ЧВК Вагнер" нібито становить загрозу для Польщі. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW), на думку яких, вагнерівська метушня в Білорусі та заяви Путіна з Лукашенком навколо цього – саме ІПСО, а найманці не становлять військової загрози для Польщі чи України, поки не будуть переозброєні механізованою технікою. Чи згодні з цими твердженнями? До чого може призвести гра вагнерівцями на білоруській території, навіщо Кремль намагається "качати" Польщу? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини