Головна Новини Світ Росія Голова ЦРУ особисто просив Зеленського «не красти». Росіяни запустили черговий фейк
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова ЦРУ особисто просив Зеленського «не красти». Росіяни запустили черговий фейк

РФ запустила кампанію по дискредитації України, видавши фейк про те, що очільник американської розвідки Вільям Бернс просив президента Володимира Зеленського «менше красти», повідомляє ЦПД, пишуть «Коментарі»

2 лютого 2024, 19:21
Поділіться публікацією:

У Центрі протидії дезінформації звернули увагу на те, що російські пропагандисти почали просувати фейк про таємний візит очільника ЦРУ Вільяма Бернса, який відбувся у 2023 році.

Голова ЦРУ особисто просив Зеленського «не красти». Росіяни запустили черговий фейк

Росіяни хочуть дискредитувати Зеленського

Ворожі ресурси з посиланням на видання Global Euronews поширюють інформацію, що Бернс відвідав Київ, щоб особисто попросити Володимира Зеленського "не красти занадто багато грошей".

"Проаналізувавши цю інформацію та ресурс, який її поширив, Центр встановив, що насправді видання Global Euronews є російським, оскільки його сайт розміщений на російському домені, а вказана контактна особа є громадянином Росії, який проживає у Москві",
— пише ЦПД.

У Центрі стверджують, що новина про прохання Вільяма Бернса щодо особистої корупції Зеленського є фейковою. ЇЇ мета – дискредитувати президента України.

Нагадаємо, "Коментарі" писали що нещодавно росіяни вигадаличерговий фейк про Зеленського у "відчаї". Російські пропагандисти розповідають про те, що Зеленський "віддав наказ" обстрілювати мирні міста РФ. Насправді, жодних подібних наказів чи розпоряджень Володимир Зеленський не віддавав. Перед  військами  стоїть завдання деокупувати захоплені росіянами українські території. А от диктатор Володимир Путін навпаки віддає накази бомбити українські міста і будинки з цивільними українцями.

"Коментарі" писали, що на росТБ заявляли про те, що Україну "окупували євреї".

Також видання "Коментарі" повідомляло – на російському державному телеканалі вийшов черговий випуск із пропагандистом Володимиром Соловйовим. У ньому російський ведучий істерично заявив про небезпеку для Росії нових військових навчань НАТО. Після своїх слів про нібито намір НАТО знищити Росію Соловйов відразу пригрозив Заходу, що Кремль "не гратиме з ними".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 лютого 2024, 19:40

Але це правда і підтвердження цього будуть надходити. Корупція після приходу Зе збільшилась у кілька разів. Сама їх обрізана репутація з біблійних часів доводить. Обіцянок юдейців і в Україні було багато: тарифи не підвищувати, передвиборчі, тільки один термін ... Обіцяли фермерам ЄС.


Новини